Cookie- og privatlivspolitik

Herunder kan du se min cookie- og privatlivspolitik for vores website : piaholgersen.dk

 

1. Ejeroplysninger

2. Hvad er Cookies?

2.1 SΠlang tid opbevares cookies

2.2 SŒdan sletter du cookies

2.3 SŒdan undgŒr du cookies

2.4 Hvad cookies bruges til pΠvores website

2.5 Google Analytics (trafikmŒling)

2.6 Annoncenetv¾rk

3. Brug af personoplysninger

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

 

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Creapix

Damhusv¾nget 32

2990 NivŒ

Telefon: 23 25 90 12       

CVR: 30796519

Email: jannik@creapix.dk

 

2. Cookies

 

2.1 SΠlang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal mŒneder (kan variere), men de fornyes efter hvert bes¿g.

 

2.2 SŒdan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

2.3 SŒdan undgŒr jeg cookies?

Hvis du ikke ¿nsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

2.4 Hvad cookies bruges til pŒ vores website

Cookies anvendes til at f¿re statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om k¿n, alder, geografi og interesser pŒ vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

 

2.5 Google Analytics (trafikmŒling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at mŒle trafikken pŒ websitet.

Du kan frav¾lge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

2.6 Annoncenetv¾rk

Websitet anvender f¿lgende annoncenetv¾rk:

 

¥                   Google Adwords

 

Det er muligt at frav¾lge, at du indgŒr i en r¾kke annoncenetv¾rk, der deler oplysninger pŒ tv¾rs af forskellige netv¾rk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg

 

3. Brug af personoplysninger

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, kontaktformular, tilmelding til nyhedsbrev, k¿b eller deltagelse i en unders¿gelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, virksomhed, adresse og e-mail.

Personoplysninger bruges til at gennemf¿re det k¿b eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at fŒ st¿rre kendskab til dig og ¿vrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte unders¿gelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier.

 

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ¿nsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Creapix, skal du rette henvendelse pŒ jannik@creapix.dk eller telefon 23 25 90 12. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at fŒ indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan g¿re indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

 

3.2 Beskyttelse af personoplysninger

If¿lge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger pŒ computere med begr¾nset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres l¿bende for at afg¿re, om vores brugeroplysninger hŒndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverf¿rsler via internettet. Det betyder, at der kan v¾re en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, nŒr data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver sŒledes dine personlige oplysninger pŒ eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres l¿bende efterhŒnden som det formŒl, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes h¿jst i 12 mŒneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ¾ndringer i vores behandling af personoplysninger kan blive n¿dvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ¾ndre n¾rv¾rende retningslinjer for behandling af personoplysninger. G¿r vi det, retter vi selvf¿lgeligt datoen for Òsidst opdateretÓ nederst pŒ siden. I tilf¾lde af v¾sentlige ¾ndringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse pŒ vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du if¿lge persondataloven ret til at fŒ oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henf¿res til dig. SŒfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kr¾ve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid g¿re indsigelse mod, at oplysninger om dig g¿res til genstand for behandling. Du kan ogsŒ til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr¿rende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens ¤ 58, stk. 1.